Magic: Zij is

Zij doet haar ding. Zij besluit ’s avonds naar de sterren te kijken wanneer ze daar zin in heeft. Zij stelt doelen. Gaat voor deze doelen, maar neemt ze niet zo serieus dat ze er nooit van af kan wijken. Als ze op een dag iets anders voelt dan het werken aan die doelen op de manier die ze daarvoor voor ogen had, verandert ze gemakkelijk van richting. Zij vertrouwt zichzelf. Wanneer het weer tijd is, zal ze verder werken. Want ze weet. Zij is vastberaden. Zij weet wat ze waard is. Ze uit haar gevoelens, ook als dat woede of teleurstelling is. Ze geniet van het ontmoeten van andere mensen. Danst graag tot haar voeten pijn doen en sluit zich vervolgens twee dagen op in huis om een boek te lezen over wat dan ook haar aandacht trekt. Ze is wel eens impulsief, en laat die impulsiviteit toe. Zij leeft nu. Zij maakt haar eigen plannen en vormt haar eigen mening. Luistert graag naar die van anderen maar neemt dit nooit als waarheid. Zij bepaalt voor zichzelf wat ze wil, en het leuke is dat ze heel snel voelt wat ze wil. Zij laat zich niet leiden door social media, maar ziet het meer als een leuke tool. Een tool die je wel eens kan inzetten.En 1 die je soms ook een aantal dagen of weken niet inzet. Het gaat namelijk vooral om haar. En niet om andere mensen. Andere mensen weten wat zij voor haar betekenen. Daarvoor hebben ze niet op dagelijkse basis bevestiging nodig. En andersom hoeft dat ook niet. Zij wacht niet tot een man eindelijk aan haar laat zien wat ze voor hem betekent. Zij .Zij is niet bang om te dromen. Dromen van wat iets kan worden. Dromen van die jongen. En daar ook voor gaan. Maar als die jongen meerdere keren laat zien dat hij er niet voor gaat zoals zij ervoor wil gaan. Trekt ze haar conclusie. En weet ze dat hij niet voor haar is. En die jongen die wel voor haar is. Die is onderweg. Maar daar wacht ze niet op. Want haar leven is eigenlijk best wel fucking leuk zoals het is. Ze speelt, ze danst. Ze bezint. Ze geniet van haar vrienden. Zij geniet van het leven. Haar leven. Zij. Zij is vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s