Milly: wtf

Ik sta op een zondagochtend op, nog steeds een beetje brak van de vrijdagavond want hey, ik ben 27. En ik ben altijd al zo geweest, niet tegen alcohol kunnen, maar dat ter zijde.

Ik sta op omdat ik me bezig wil houden met mijn intenties. Met het opschrijven ervan. Ik ‘wil dit’, ik ‘wil dit’, ik ‘wil dit’. Ik werk hiernaartoe, en hiernaartoe.

Tegelijkertijd voel ik een heftige vermoeidheid opkomen, ik ben te vroeg opgestaan. Ik had beter nog blijven liggen. Althans, ik wil liever blijven liggen. Uitrusten. Slapen. Het liefst kruip ik weer mijn bed in. Maar ik vind van mezelf dat ik moet doorzetten. Want ik heb veel dingen gepland deze zondag. En die wil ik het liefst wel allemaal doen. En als ik nu ga slapen. Komt het er niet meer van, dan is de dag zo voorbij en ben ik alweer aan het werk de hele week. Kut.

Ik mag een andere invulling voor mezelf vinden. Oké, ik wil ergens komen met schrijven. Waar wil ik komen? Wat is nu eigenlijk wat ik wil? Ik zou graag een serie aan teksten willen schrijven. Dat lijkt me leuk. Een samenhangend geheel. Snap je wat ik bedoel? Ik niet. Haha. Ik zie iets creatiefs voor me. een serie aan teksten, dansende mensen. Dat zie ik voor me. Hoe dat zich precies invult weet ik niet. Maar het zit wel in mijn hoofd. Milly Magic is fijn, maar het is te continue denk ik.

Oke, ik heb mezelf door. Als ik een serie aan teksten schrijf, kan ik deze net zo lang perfectioneren als ik wil en ze daarna pas online gooien. Als ik op Milly schrijf, is het niet perfect. Zijn het zelfs vaak maar flarden. En die flarden zijn niet perfect. Oke Mil, oke. You mindfucking yourself again.

Damn, wat moet ik soms nou toch aan met mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s