Milly: Januari

Voelen jullie dat ook zo, dat januari weer alles mogelijk maakt? Dat ik nu eindelijk echt zal worden wie ik wil zijn? Ik voel het in ieder geval wel. En goed ook.

Ik zit aan mijn bureau in mijn kleine kamertje. Ik ben sinds 1 januari keihard aan het sporten. Net iets meer dan een week dus. Afgelopen week heb ik er vijf keer sporten opzitten. Ik ben alweer een kilo kwijt. Gaat altijd zo heerlijk snel, de eerste loodjes. Ik heb een foto van Adriana Lima op de achtergrond van m’n telefoon gezet om mezelf te motiveren. Daarnaast heb ik twee leuke posts geplaatst op Facebook die ieder meer dan 50 likes opleverde. Een keer van een etentje met wat vriendinnen en een selfie. Score! Ik heb daarom besloten om een Photoshop cursus te gaan volgen. Zo kan ik mijn foto’s beter leren bewerken. Ik ga natuurlijk door met mijn privé posts plaatsen, maar met Photoshop kan ik ook wat meer creatieve plaatjes maken waarmee ik mijn gevoelige kant kan laten zien aan mijn vrienden. Ik heb zo’n gevoel dat ze dit ook leuk zullen vinden..

Mijn volgende to-do is om reisjes in te plannen. Ik weet dat ik het hierover had, maar moet het nu toch echt gaan doen. Ik zit op mijn laptop en typ in ‘Mooiste bestemmingen 2018′. Mijn vriendinnen maken de meest te gekke reizen. Drie maanden naar Zuid-Amerika of naar Azië, een weekje naar Dubai, noem het maar op. Het is toch wel fijn om zo’n drie keer per jaar weg te gaan en daarnaast nog een keer op wintervakantie. Dit is wat mijn vriendinnen in ieder geval ook doen, en dan ben ik nog niet begonnen over vloggers. Ik keek net vlogs van Anna Nooshin en Monica Geuze, beiden terwijl ze op reis zijn. Zo te gek om hiernaar te kijken. Je ziet toch wel dat dit soort video’s zoveel goede reacties opleveren. Het lijkt echt alsof zij het perfecte leven leiden.

Oke een perfect leven bestaat niet, dat snap ik. Maar als ik het zo zie dan word je daar toch wel enorm blij van. Niet dan? Helaas heb ik niet het geld dat zij hebben. Maar dat is natuurlijk wel het plan. Ik keek laatst een programma over enorm rijke mensen in Nederland. Ze vertelden waar ze hun succes aan te danken hadden. Volg je passie, werd er gezegd. Werk hard. Het is geluk. Neem risico’s. Een van de ‘rijken’ die aan het woord kwam, vertelde dat hij op zijn vijftiende al een jaar in het buitenland had gezeten. Toen ontdekte hij dat het leven zoveel meer was dan alleen het ‘gewone leventje’ in Nederland. Hij leerde daar verder te kijken dan zijn neus lang was. Fantastisch. Zo’n instelling is dus belangrijk.

Wat deden ze eigenlijk voor werk? Volgens mij zaten ze vooral veel in de financiële wereld. Daar snap ik helemaal niks van, boeit me eigenlijk ook weinig. Maar misschien is een cursus in de richting  van economie toch een goed plan.. Als ik er eenmaal mee bezig ben spreekt het me vast en zeker aan. Ik maak er een mentale notitie van en zet water op voor mezelf. Even laten bezinken.

Foto: rebelwriterX

 

Milly wie?

Milly is 24 jaar oud en woont in Amsterdam. Ze is bijna klaar met haar master in de richting van Communicatie en vindt van zichzelf dat ze nu toch wel heel snel die ladder op moet klimmen. Nee, eigenlijk springen. De eerste paar treden overslaan en hoppa, omhoog met die geit. Niet alleen de carrièreladder, maar ook de sociale ladder, de persoonlijke ontwikkelingsladder, de sportladder, de reisjesladder. De ladder of life. de Ze is druk bezig met haar eigen levenspad en identiteit. Herkenbaar? Lees en leef met haar mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s